GODE RÅD OM INTIMPLEJE

HJÆLP OS MED AT BRYDE TABUER

Taler du med dine veninder om intim sundhed? Det er der faktisk mange, der ikke gør. Området er nemlig fyldt med – ifølge os – helt unødvendige tabuer!

Vores intime sundhed og velvære har nemlig stor betydning for, hvordan vi har det. Vi ønsker at starte en åben og ærlig dialog om intimhygiejne og pleje samt intim velvære. På denne side vil vi forsøge at besvare nogle af alle de spørgsmål, vi sjældent taler om.

Har du et særligt emne, du ønsker at læse om på her på siden? Så send os en e-mail på vivag@orkla.dk

Guide: 10 tips til et underliv i balance

Det giver mening at passe godt på sit underliv, for det kan være rigtig ubehageligt, hvis ikke dét er i balance. Men hvor meget ved du egentlig om personlig hygiejne og den naturlige balance i dit underliv? Det kan være en god idé at sætte sig ind i, hvordan du bedst passer på dit underliv og din naturlige balance.

LÆS MERE

Kvinde kend din duft – bliv klogere på 4 typiske lugte fra underlivet

Alle dufter forskelligt, og både mænd og kvinder har en særlig duft i underlivet, der kan blive mere eller mindre liflig fra tid til anden. Kløen i underlivet, ildelugtende udflåd eller en sviende fornemmelse, når du er på toilettet, er alle typiske tegn på en meget almindelig bakteriel ubalance, der rammer over en tredjedel af os minimum en gang i livet.

LÆS MERE
Scroll to Top